Gallerie
Over Ons – Resonans Kunstgalerij

Op deze pagina een klein woordje over ons. Resonans kunstgalerij werd opgericht in 1986.

In de Galerij vindt u een presentatie van moderne hedendaagse kunstwerken. Wij presenteren in hoofdzaak grafische werken van de kunststroming COBRA kunstenaars.

Zo vindt u bij ons lithografieën, etsen en zeefdrukken van Karel APPEL, Pierre Alechinsky, Corneille, Doucet, Constant e.a.

Deze werken kunnen op een harmonieuze wijze geïntegreerd worden in het interieur van woning of kantoor.

De doorgedreven selectie van de grafische werken geeft garantie op een verantwoorde kwaliteit en authenticiteit met een correcte prijsbepaling. Alle werken zijn vakkundig ingelijst. Zij hebben een zuurvaste rug en passe-partout. De werken zijn niet gekleefd zodat de bladen ongeschonden blijven.

Overtuig uzelf door een bezoek te brengen aan de galerij of indien gewenst presenteren wij enkele van onze werken op de door u verkozen locatie.

Hierbij kan u altijd rekenen op het gepaste deskundige advies.
Sfeerfoto’s van de galerij

De indeling van onze galerij verandert geregeld in functie van het aanbod van kunstwerken op een welbepaald moment. Hieronder vindt u een diavoorstelling van onze galerij in 2017. Spring ook gerust eens binnen en laat u begeleiden door de zaakvoerder van Resonans in het vinden van het meest geschikte kunstwerk voor u.