Op zoek naar ruimte voor een pop-up concept?

Expositieruimte-huren-Resonans

Bij Resonans galerij te Gent, hebben we verschillende ruimtes te huur. Initieel was dit voorzien voor kunstenaars die willen tentoonstellen en hiervoor een gepaste ruimte zoeken.

Naast tijdelijke expositieruimte bieden we ook een pop-up contract aan voor ondernemers. Het concept is zeker niet gelimiteerd tot expositieruimte. Wij denken aan winkelruimte, artistieke concepten enz. Wij denken graag met u mee!

Er is een ruimte ter beschikking van 16×5 meter. Voorzien van vaste wanden met een lengte van 35 lopende meter en een hoogte van 3,20 meter. Bijkomend verplaatsbare panelen van 14,40 meter met een hoogte van 2,20 meter.

De zaal is voorzien van alle nodige accommodatie zoals ophangsysteem, algemene verlichting en spots. Verder de bijhorende accommodatie voor een receptie. Voor een pop-up zaak zijn meerdere aanpassingen mogelijk naar wens.

Afhankelijk van de gewenste ruimtes en gebruik van de faciliteiten, hebben we reeds een optie vanaf 1.500 EUR per maand.

Naast onderstaande contactformulier, zijn wij ook telefonisch bereikbaar  09 / 225 23 81.

Diavoorstelling

Afbeeldingen van één van onze beschikbare ruimtes, kan u via onderstaande diavoorstelling bekijken. Klik op onderstaande foto’s om deze volledig uit te vergroten.

Contact informatie Pop-Up ruimte

 

[contact-form-7 id=”277″ title=”Contactformulier_Huren”]

Wenst u graag deze pop-up ruimte te huren in Gent, maar heeft u nog vragen? Bvb faciliteiten, prijs, voorwaarden, etc. ? Neem gerust contact op via dit contactformulier. Onze mailbox wordt dagelijks gecontroleerd dus u ontvangt spoedig antwoord.

Heeft u dringende vragen of denkt u dat we misschien uw aanvraag gemist hebben?

Via dit telefoonnummer kan u ons direct bereiken 09/225.23.81